Økonomi for ikke økonomer

På dette webinaret lærer du deg alt du trenger å vite om praktisk økonomi, regnskap og rapporter.

Du lærer å fange opp faresignaler i regnskapet, hva du kan gjøre med det, og bli rustet for å ta bedre økonomiske beslutninger.

Kursinnhold


- Sentrale økonomiske begreper - Hvordan forstå tallene i regnskapet - Kostnadsbegreper for kontroll og bedre beslutninger - Pris og etterspørsel - RegnskapsanalyseKalkyle og kalkulasjonsprinsipper - Budsjetter og prognoser - Prosjekt- og investeringsanalyse Kurset er lagt opp slik at teorien blir gjennomgått med praktiske eksempler som du sannsynligvis vil kjenne igjen fra din arbeidsdag.
Kursleder


Kursleder Sigve Mjølsnes Sigve Mjølsnes er en av våre mest erfarne kursledere. Han er utdannet innen tekniske og økonomiske fag, og har i tillegg grunnfag i jus. Sigve har over 20 års undervisningserfaring innen bedriftsøkonomi, regnskap, it og forhandlingsteknikk. Han har også ledererfaring fra blant annet Telenor. Sigve får meget gode tilbakemeldinger på pedagogisk fremstilling og faglig dyktighet.
Dette lærer du


Har du en stilling hvor du kommer i kontakt med økonomisk materiale?
Selv om du ikke arbeider direkte med økonomi kommer de fleste av oss borti økonomiske spørsmål i løpet av arbeidsdagen. Dette kurset gir deg den kunnskapen du har bruk for innen økonomi. Du lærer hva tallene i regnskapet og i økonomiske rapporter betyr og hva de egentlig gir deg av informasjon. Du lærer å fange opp faresignaler i regnskapet, hva du kan gjøre med det, og bli rustet for å ta bedre økonomiske beslutninger. Det vil gjøre deg trygg på at du gjør beslutninger på korrekt måte. Du blir i stand til å vurdere tall i månedsrapporter og kan kommunisere på en bedre måte med økonomiavdelingen. Webinaret er lagt opp slik at teorien blir gjennomgått med praktiske eksempler som du sannsynligvis vil kjenne igjen fra din arbeidsdag.
Hvordan virker webinar


Ofte stilte spørsmål: Hva er et webinar Et webinar er et nettbasert kurs eller seminar. Alt du trenger for å delta er en datamaskin, nettbrett eller telefon med internett. Hva skjer på webinaret På webinaret vil en av våre dyktige kursledere gjennomgå kurset. I praksis betyr det at du som deltaker kan se hva som skjer på foredagsholderens datamaskin, samtidig som du hører på foredagsholderens forklaring Kan jeg stille spørsmål underveis Ja, det er mulig å stille spørsmål underveis via chat-funksjon og e-post. Vi svarer så raskt vi kan. Hvordan deltar jeg Du melder deg på webinar på denne siden. 2 dager i forkant av webinaret får du en e-post med informasjon om hvordan du logger deg på samt annen praktisk informasjon. Anbefalinger Kople deg på i god tid før webinaret starter, slik at du får sjekke at det tekniske fungerer. Hva skjer når jeg har meldt meg på? Du får automatisk tilsendt en bekreftelse på din påmelding. Senest dagen før webinaret starter får du tilsent en lenke på den eposten du meldte deg på med. Får jeg kursbevis? Du får kursbevis tilsendt på e-post etter at webinaret er gjennomført. Får jeg dokumentasjon? Du får tilsendt dokumentasjon på e-post etter webinaret. Webinaret vil også være tilgjengelig som opptak i 2 måneder.

8 gode grunner til å delta på webinar hos oss:

 

- Fleksibelt, du kan sitte hjemme å delta

- Rimeligere enn klasseromskurs

- Webinaret utføres av en profesjonell kursleverandør

- Dyktig kursleder med gode tilbakemeldinger

- Mulighet for å stille spørsmål via chat

- Kursbevis, du får kursbevis etter fullført webinar

 

- Dokumentasjon. Du får tilsendt dokumentasjon på e-post

 

- Opptak. Du har mulighet for å se webinaret som opptak i 2 mnd.

Dato

16 - 17. november 2020

Pris

Kr 6 990,- pr. deltaker

Dokumentasjon

Du vil få tilsendt dokumentasjon på e-post.

Tidspunkt

Begge dager kl.: 09:00 - 14:00

Lunsj pause mellom kl.: 11:00 - 11:45

Kursbevis

Det sendes ut kursbevis på e-post etter at webinaret er fullført

Opptak

Opptak av webinaret vil være tilgjengelig i 2 måneder.

Påmelding

Webinar: Økonomi for ikke økonomer, 16 - 17. november

Webinaret gjennomføres av: