Innføring i lønn

Skal du føre regnskap lønn for en bedrift?

Bli trygg på lønnsarbeidet.  

 

Dette webinaret gir deg grundige teoretiske og praktiske kunnskaper i arbeid med føring av lønn. Webinaret passer for deg som har liten eller ingen erfaring fra før.

Kursinnhold


- Generelt om lønn - Timelønn/månedslønn - Skattekort, trekkberegning, oppbevaring og oppgjør - Diett /reise - Bilgodtgjørelse - Naturalytelser - Andre aktuelle lønnsbilag - Lønnskjøring - Arbeidsgiveravgift/skattetrekk - A-melding - Lønnsrapporter - Registrering av lønnsbilag for en konkret bedrift - Nyttige tips
Kursleder


Kursleder Sigve Mjølsnes Sigve Mjølsnes er en av våre mest erfarne kursledere. Han er utdannet innen tekniske og økonomiske fag, og har i tillegg grunnfag i jus. Sigve har over 20 års undervisningserfaring innen bedriftsøkonomi, regnskap, it og forhandlingsteknikk. Han har også ledererfaring fra blant annet Telenor. Sigve får meget gode tilbakemeldinger på pedagogisk fremstilling og faglig dyktighet.
Dette lærer du


Dette webinaret gir deg grundige teoretiske og praktiske kunnskaper i arbeid med føring av lønn. Webinaret passer for deg som har liten eller ingen erfaring fra før. Webinaret tar for seg gangen i lønnsbehandlingen, fra ansettelse til lønnskjøring. Hvordan avlønne i forhold til ytelser og fravær, hvordan rapportere via A-melding og hvordan du beregner arbeidsgiveravgift og forskuddstrekk i de forskjellige ytelsene. Webinaret gir deg også teoretisk kunnskap kombinert med praktisk føring av bilag som er svært nyttig når du skal arbeide med lønn. Kurset gir deg kunnskap til å beregne lønn, registrere lønnsbilag, kunne ta ut data for ulike offentlige oppgaver og kunne registrere lønnsdataene i regnskapssystemet.
Ofte stilte spørsmål


Ofte stilte spørsmål: Hva er et webinar Et webinar er et nettbasert kurs eller seminar. Alt du trenger for å delta er en datamaskin, nettbrett eller telefon med internett. Hva skjer på webinaret På webinaret vil en av våre dyktige kursledere gjennomgå kurset. I praksis betyr det at du som deltaker kan se hva som skjer på foredagsholderens datamaskin, samtidig som du hører på foredagsholderens forklaring Kan jeg stille spørsmål underveis Ja, det er mulig å stille spørsmål underveis via chat-funksjon og e-post. Vi svarer så raskt vi kan. Hvordan deltar jeg Du melder deg på webinar på denne siden. 2 dager i forkant av webinaret får du en e-post med informasjon om hvordan du logger deg på samt annen praktisk informasjon. Anbefalinger Kople deg på i god tid før webinaret starter, slik at du får sjekke at det tekniske fungerer. Hva skjer når jeg har meldt meg på? Du får automatisk tilsendt en bekreftelse på din påmelding. Senest dagen før webinaret starter får du tilsent en lenke på den eposten du meldte deg på med. Får jeg kursbevis? Du får kursbevis tilsendt på e-post etter at webinaret er gjennomført. Får jeg dokumentasjon? Du får tilsendt dokumentasjon på e-post etter webinaret. Webinaret vil også være tilgjengelig som opptak i 2 måneder.

shutterstock_1412832002.jpg

Dato

Kurset går over 2 dager

7-8. mars 2022

Danske Kroner Mynter

Pris

Kr 4 990,- pr. deltaker

shutterstock_735715336.jpg

Dokumentasjon

Du vil få tilsendt dokumentasjon på e-post.

Klokke i stasjon

Tidspunkt

Begge dager kl.: 09:00 - 14:00

Lunsj pause mellom kl.: 11:00 - 11:45

Nyutdannede Holding Diplomer

Kursbevis

Det sendes ut kursbevis på e-post etter at webinaret er fullført

Påmelding

Webinar: Innføring i lønn
7-8. maras 2022

Webinaret gjennomføres av:

Newskills logo.png