top of page
shutterstock_1614128215.jpg

Du får tilgang

til opptak av kurset i

2 måneder

Excel nivå 2

Webinaret passer for deg som har grunnleggende forståelse for Excel på plass, og som ønsker å lære mer av mulighetene som ligger i programmet samt bli mer effektiv og profesjonell.

 • Kursinnhold
  Dag 1 09:00 – 11:00 Bli kjent med Excel Oppsett av ulike regnearkmodeller Bruk av formler Hvordan kopiere formler Hvordan sette opp og bruke de mest brukte funksjonene 11:45 – 14:00 Bruk av absolutte cellereferanser Håndtering og formatering av tekst og tall Presentere tall ved hjelp av diagrammer Dag 2 09:00 – 11:00 Vi ser på flere funksjoner (HVIS, Avdrag m.fl.) Kombinere Excel med andre office program Tips og triks til formatering av regneark 11:45 – 14:00 Bruk av flere ark Bruk av lister Masse tips og triks
 • Kursleder
  Kursleder er Georg Mjølsnes Georg har over 15 års erfaring med undervisning fra Excel. Han er sertifisert Microsoft ekspert i office pakken. Over 5000 har deltatt på kurs med Georg og tilbakemeldinger er fantastiske: “Veldig fornøyd ! Kursleder var veldig flink til å lære fra seg. Lærte mer enn jeg forventet” ” Utrolig bra, mange nyttige tips og aha opplevelser. Fantastisk kurs” “Dette skulle jeg gjort for lenge siden. Meget lærerikt, positivt og humørfylt” “Lærte utrolig mye. Helt topp pedagogisk”
 • Dette lærer du
  I løpet av to kursdager får du en grundig innføring i hvordan du bruker Excel på en effektiv og nyttig måte. Du lærer bl.a. hvordan du ved hjelp av formler og funksjoner kan utføre alle typer beregninger. Du vil lære å sette opp profesjonelle diagrammer for å presentere tallmateriell, samt hvordan du gjør tidskrevende arbeidsoppgaver unna på sekunder med bruk av lister. Kurset gir deg forståelse av hva Excel kan brukes til, samt mange nyttige tips som gjør hverdagen din enklere.
 • Tilbakemeldinger
 • Hvordan virker webinar
  Ofte stilte spørsmål: Hva er et webinar Et webinar er et nettbasert kurs eller seminar. Alt du trenger for å delta er en datamaskin, nettbrett eller telefon med internett. Hva skjer på webinaret På webinaret vil en av våre dyktige kursledere gjennomgå kurset. I praksis betyr det at du som deltaker kan se hva som skjer på foredagsholderens datamaskin, samtidig som du hører på foredagsholderens forklaring Kan jeg stille spørsmål underveis Ja, det er mulig å stille spørsmål underveis via chat-funksjon og e-post. Vi svarer så raskt vi kan. Hvordan deltar jeg Du melder deg på webinar på denne siden. 2 dager i forkant av webinaret får du en e-post med informasjon om hvordan du logger deg på samt annen praktisk informasjon. Anbefalinger Kople deg på i god tid før webinaret starter, slik at du får sjekke at det tekniske fungerer. Hva skjer når jeg har meldt meg på? Du får automatisk tilsendt en bekreftelse på din påmelding. Senest dagen før webinaret starter får du tilsent en lenke på den eposten du meldte deg på med. Får jeg kursbevis? Du får kursbevis tilsendt på e-post etter at webinaret er gjennomført. Får jeg dokumentasjon? Du får tilsendt dokumentasjon på e-post etter webinaret. Webinaret vil også være tilgjengelig som opptak i 2 måneder.

8 gode grunner til å delta på webinar hos oss:

 

 • Fleksibelt, du kan sitte hjemme å delta  

 • Rimeligere enn klasseromskurs (ca. halv pris)

 • Webinaret utføres av en profesjonell kursleverandør                         

 • Dyktig kursleder med gode tilbakemeldinger

 • Mulighet for å stille spørsmål via chat            

 • Kursbevis, du får kursbevis etter fullført webinar

 • Dokumentasjon. Du får tilsendt dokumentasjon på e-post               

 • Du har mulighet for å se webinaret som opptak i 2 mnd.

Ønsker du å heller ta kurset som klasseromskurs, se oversikt over datoer HER

shutterstock_1412832002.jpg

Dato

17-18. april 2024

30-31. mai 2024

Danske Kroner Mynter

Pris

Kr 4 990,- pr. deltaker

shutterstock_735715336.jpg

Dokumentasjon

Du vil få tilsendt dokumentasjon på e-post.

Klokke i stasjon

Tidspunkt

Begge dager kl.: 09:00 - 14:00

Lunsj pause mellom kl.: 11:00 - 11:45

Nyutdannede Holding Diplomer

Kursbevis

Det sendes ut kursbevis på e-post etter at webinaret er fullført

shutterstock_692685511.jpg

Opptak

Opptak av webinaret vil være tilgjengelig i 2 måneder.

Webinaret gjennomføres av:

Påmelding

Velg dato:
Newskills logo.png
bottom of page