Excel nivå 2

Webinaret passer for deg som har grunnleggende forståelse for Excel på plass, og som ønsker å lære mer av mulighetene som ligger i programmet samt bli mer effektiv og profesjonell.

Kursinnhold


- Nyttige formler og funksjoner - Sammensatte funksjoner - Få bedre oversikt i dataene med lister - Analysere data ved bruk av Pivot tabeller - Bruk av betinget formatering - Lage oversiktlige diagram i Excel - Kombinere Excel med andre Office program - Bruk av data i Excel til fletting i Word - Masse tips og triks som gjør bruken av Excel enklere og mer effektiv
Kursleder


Kursleder er Tom. Han har arbeidet med kurs og opplæring i 25 år, og var opprinnelig lærer i videregående skole. Han har gjennomført over 1000 kurs for næringslivet, og er ansett som en dyktig lærer og samarbeidspartner for alle som ønsker å oppgradere sin IT-kompetanse.

“Veldig fornøyd ! Kursleder var veldig flink til å lære fra seg. Lærte mer enn jeg forventet”

” Utrolig bra, mange nyttige tips og aha opplevelser. Fantastisk kurs”

“Dette skulle jeg gjort for lenge siden. Meget lærerikt, positivt og humørfylt” “Lærte utrolig mye. Helt topp pedagogisk”
Dette lærer du


I løpet av kurset vil du lære du hvordan du bedre kan utnytte mulighetene som ligger i programmet slik at din arbeidsdag blir enklere og mer effektiv. Du vil blant annet lære: - Hvordan bruke Excel effektivt - Nyttige formler og geniale funksjoner - Pivottabeller - Profesjonelt utseende av ditt regneark - Betinget formatering - Excel kombinert med andre Office program - Målsøking - Beskyttelse av celler, regneark og arbeidsbøker - Mange gode tips og triks som gjør arbeidsdagen enklere
Hvordan virker webinar


Ofte stilte spørsmål:

Hva er et webinar?
Et webinar er et nettbasert kurs eller seminar. Alt du trenger for å delta er en datamaskin, nettbrett eller telefon med internett.

Hva skjer på webinaret? På webinaret vil en av våre dyktige kursledere gjennomgå kurset. I praksis betyr det at du som deltaker kan se hva som skjer på foredagsholderens datamaskin, samtidig som du hører på foredagsholderens forklaring

Kan jeg stille spørsmål underveis? Ja, det er mulig å stille spørsmål underveis via chat-funksjon og e-post. Vi svarer så raskt vi kan.

Hvordan deltar jeg? Du melder deg på webinar på denne siden. 2 dager i forkant av webinaret får du en e-post med informasjon om hvordan du logger deg på samt annen praktisk informasjon.

Anbefalinger? Kople deg på i god tid før webinaret starter, slik at du får sjekke at det tekniske fungerer.

Hva skjer når jeg har meldt meg på? Du får automatisk tilsendt en bekreftelse på din påmelding. Senest dagen før webinaret starter får du tilsent en lenke på den eposten du meldte deg på med.

Får jeg kursbevis? Du får kursbevis tilsendt på e-post etter at webinaret er gjennomført.

Får jeg dokumentasjon? Du får tilsendt dokumentasjon på e-post etter webinaret. Webinaret vil også være tilgjengelig som opptak i 2 måneder.

8 gode grunner til å delta på webinar hos oss:

 

  • Fleksibelt, du kan sitte hjemme å delta  

  • Rimeligere enn klasseromskurs (ca. halv pris)

  • Webinaret utføres av en profesjonell kursleverandør                         

  • Dyktig kursleder med gode tilbakemeldinger

  • Mulighet for å stille spørsmål via chat                                                  

  • Kursbevis, du får kursbevis etter fullført webinar

  • Dokumentasjon. Du får tilsendt dokumentasjon på e-post               

  • Du har mulighet for å se webinaret som opptak i 2 mnd.

Ønsker du å heller ta kurset som klasseromskurs, se oversikt over datoer HER

Dato

29- 30. oktober 2020

Pris

Kr 4 990,- pr. deltaker

Dokumentasjon

Du vil få tilsendt dokumentasjon på e-post.

Tidspunkt

Begge dager kl.: 09:00 - 14:00

Lunsj pause mellom kl.: 11:00 - 11:45

Kursbevis

Det sendes ut kursbevis på e-post etter at webinaret er fullført

Opptak

Opptak av webinaret vil være tilgjengelig i 2 måneder.

Webinaret gjennomføres av:

Påmelding

Velg dato: